Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Σκέψεις και προβληματισμοί .!



Παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό μια δυνατή ανησυχία στις γωνίες του ΓΕΕΘΑ λόγω της διαρροής ενός εγγράφου και την δημοσιοποίηση του.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το τι έγινε και τι όχι, ούτε πρόκειται να κρίνω τις ενέργειες του Αρχηγού, αν ήταν σωστό η όχι να εγκαλέσει τον πρόεδρο του ΣΥΣΜΕΔ κ. Τσουκαράκη και τον γενικό γραμματέα κ. Τσάκαλο.
Κατά την προσωπική μου άποψη, και μόνο, οι κύριοι αυτοί είναι μόνο το δένδρο και εμείς που στελεχώνουμε τις Ενώσεις όλο το δάσος. Θα πρέπει να συμπαρασταθούμε σε αυτούς με την συμμετοχή μας. Τόσα χρόνια αυτοί οι κύριοι προσπαθούν για εμάς έχοντας αποδείξει ουκ ολίγες φορές τις κατακτήσεις μας μέσω των αναφορών και των εγγράφων που κοινοποιούνται στο Κοινοβούλιο.

Πρέπει να σκεφτούμε πως ο κ. Τσουκαράκης και ο κ. Τσάκαλος αγωνίζονται έμπρακτα για το κοινό καλό του στρατιωτικού προσωπικού, θέτοντας πάντα τους εαυτούς τους στο στόχαστρο της Πολιτικής – Στρατιωτικής Ηγεσίας.

ΘΕΤΙΚΟ :
To καλό όλης αυτής της υπόθεσης είναι ότι σιγά σιγά αρχίζουν να μας παίρνουν στα σοβαρά, να διαβάζουν τα έγγραφα μας, να σκέφτονται τις κινήσεις μας είτε από ενδιαφέρον είτε από ενόχληση.

ΑΡΝΗΤΙΚΟ :
Το αρνητικό είναι ότι έχουν ενοχοποιηθεί και εγκληθεί σε απολογία δυο στελέχη που ενδιαφέρονται για το μέλλον όλων , από τον Αρχηγό μέχρι τον τελευταίο.

Θα πρέπει να στηρίξουμε όλοι μαζί τις περιφερειακές ενώσεις για να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά η φωνή μας. Φανταστειτε το γεγονός του ότι είμαστε τόσο λίγοι και έχουμε φτάσει να ακουγόμαστε μέχρι και τον τελευταίο όροφο του Κοινοβουλίου.

Κύριοι, είμαστε αυτοί που φυλάνε Θερμοπύλες, που πλέον αγωνιζόμαστε για την επιβίωση μας και εαυτόν τον λόγο θα πρέπει να διεκδικήσουμε μόνο ένα πράγμα. Την αξιοπρέπεια μας.!!!!

Ηρακλής Μίχας
ΕΠΟΠ Λοχίας (ΕΜ)
Μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου